Skip to content

För företag

Lathund. Rutin.
Kärt barn har många namn!

Kursbokning

Företagsutveckling
För dig som är med i Digiresan - företagsutveckling bokas platser till våra aktiviteter via Din Kurs. Vi har samlat samtliga aktiviteter här, vilket gör det lätt för dig att boka ett tillfälle som passar just ditt företag.

Kompetensutveckling
För dig som är med i Digiresan - kompetensutveckling bokas kursplatser via CoursePlan. Alla aktuella kurser ligger inne i vår kurskalender och känner du dig osäker hur du ska göra är vår lathund till god hjälp.

Om- och avbokningsregler

Innan du beställer utbildning via Digiresan vill vi uppmana dig att läsa igenom vårt dokument gällande om- och avbokningsregler.

Förfrågan om aktivitet

Hittar du inte det du söker i varken vår kurskalender, under inplanerade seminarium eller efterfrågade utbildningar? Då får du gärna fylla i företagets utbildningsbehov på blanketten Tipsa om aktivitet nedan och maila till digiresan@gtc.com. Digiresan återkommer inom två veckor med besked om utbildningen kommer att upphandlas eller ej.

Från beställning till genomförd utbildning

Vad händer egentligen från att du skickar in en beställning till att en utbildning genomförs? Vi har skapat en översikt över processen som förhoppningsvis stillar din nyfikenhet.

GDPR

Guppdiskussion Digiresan